Training sociaal design energie innovaties - 28 september

Meer artikelen
b2b meetings

Heeft u vaak te maken met projecten die vastlopen op weerstand of een gebrek aan betrokkenheid? Sociale innovatie helpt u op weg door bewezen theorieën over het gedrag van mensen toe te passen in de praktijk.

Topsector Energie biedt met het ‘MVI-E Skills Lab’ in het najaar van 2018 een serie trainingen aan op het gebied van sociale innovatie. Het Lab richt zich op mensen die werken aan innovatieve projecten en trajecten in de energietransitie.

Door partijen vanaf de start bij uw project te betrekken, kan weerstand afnemen of zelfs veranderen in positieve energie. Hierdoor kunt u projecten sneller realiseren.

Voor wie?

Technici, beleidsmedewerkers, juristen en financiële specialisten.

Programma

Tijdens de training komen er methoden aan bod die u op weg helpen om stakeholders bij uw energie innovatie te betrekken.

  • Design thinking: ken je doelgroep Charlotte Kobus, PhD. TINH en docent TU Delft
  • Hoe zorg ik dat ik mijn project vanaf de start ontwerp met kennis van de doelgroep(en) waardoor de oplossing uiteindelijk echt werkt?

    “Design loops moeten we eigenlijk zo klein mogelijk houden, maar dat is niet hoe we meestal werken. We durven en worden geleerd geen fouten te maken. Ons ego bijt zich vast in het idee en vindt het daarom steeds moeilijker los te laten.”

Meld u aan

Voor deze trainingssessie meldt u zich aan via het registratieformulier

Meer weten?

Service menu right