Uw innovatie, de brug van de toekomst?

Meer artikelen

Bent u een start-up, aannemer, ingenieur, dienstverlener of een andere duurzame pionier op gebied van circulair bouwen of circulaire infrastructuur? Kom dan naar de ontbijtsessie Innovatiecompetitie Circulaire viaducten & bruggen. En waar kan dat in deze tijd van het jaar beter dan op het strand?

Deze winter zal Rijkswaterstaat de innovatieopdracht ’Circulaire bruggen en viaducten’ uitschrijven, de eerste in een reeks innovatiecompetities. Met de vakantie voor de deur lijkt de winter nog ver weg. Maar niets is minder waar, de tijd gaat hard. Daarom is de zomer hét moment voor u om informatie te krijgen over de innovatiecompetitie SBIR, ervaringen te delen en in gesprek te gaan over het inrichten van de aanstaande innovatiecompetitie.

Rijkswaterstaat organiseert de ontbijtsessie in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Open Leeromgeving Circulaire Bruggen en Viaducten.
Infographic ontbijtsessie Innovatiecompetitie Circulaire Viaducten & Bruggen

Programma

08:00 – 08:15 uurInloop ontbijtbuffet
08:15 – 09:00 uurOpening en Keynote. Hoe creëer je een duidelijke visie en heldere strategie om impact te maken met jouw innovatie? Dieuwertje Damen van Rainbow Collection deelt haar visie ‘focus is impact’.
09:00 – 10:00 uurGesprekscarrousel. 3 invalshoeken op SBIR:
  • Carla Dekker (RVO.nl), van begin af aan betrokken bij SBIR in Nederland.
  • Jantsje op de Hoek (Provincie Overijssel), launching customer van de PlasticRoad en Programmamanager Startup in Residence.
  • Gerben Hofmeijer (AT Osborne), Winnaar van de prestigieuze European Society of Construction Law thesisprijs voor zijn onderzoek naar innovatiepartnerschap.
10:00 – 10:30 uur Ontbijttafels Hoe maken we de Innovatiecompetitie Circulaire bruggen en viaducten tot een succesvolle procedure?
10:30 uurAfsluiting

  

Aanmelden

Meld u uiterlijk donderdag 1 augustus aan.

Een week voor aanvang ontvangt u een e-mailbevestiging met aanvullende informatie.

Service menu right