Vakbeurs Energie, Ecomobiel, Prefab en Industrial Heat & Power | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Vakbeurs Energie, Ecomobiel, Prefab en Industrial Heat & Power

Meer artikelen

Bent u geïnteresseerd in duurzame energieopwekking en energiebesparing? Bent u betrokken bij duurzame mobiliteit of houdt u zich bezig met vraagstukken rondom de industriële energievoorziening? Kom dan naar de Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

Deze beurs, bestaande uit verschillende beurzen, is uitgegroeid tot een onmisbaar platform voor iedereen die bezig is met verduurzaming van het energiesysteem, mobiliteitssector en industrie. In het rijke aanbod aan workshops, lezingen en exposanten, zijn ook wij uitgebreid vertegenwoordigd.

Persoonlijk advies

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers bij investeringen in duurzame energie, energiebesparing en andere duurzame maatregelen. Ontmoet ons in onze stand en ga in gesprek met een van onze adviseurs. Heeft u specifiek vragen over regelingen? Of bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen op het gebied van duurzame mobiliteit of industrie? Onze adviseurs beantwoorden al uw vragen over subsidies, regelingen en programma’s. Ongeacht waar u met uw bedrijf staat in het verduurzamingstraject.

Programma

Tijdens de Vakbeurs Energie kunt u uiteenlopende workshops en lezingen bijwonen. Wij organiseren een 3-tal lezingen: elke dag 1 sessie van 14.15 tot 14.45 uur in het Theater Energiebesparing. Sluit aan bij de sessies over:

Wilt u een overzicht van het gehele programma van alle beurzen? Ga dan naar de webpagina’s van de Vakbeurs Energie, Ecomobiel, Prefab en Industrial Heat & Power. Ook hier zijn wij aanwezig met verschillende workshops.

Aanmelden

Meld u gratis aan.

Houd de Vakbeurs-website in de gaten voor het laatste nieuws. Of meld u aan voor (een van) de nieuwsbrief van de vakbeurzen.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.