Vakbeurs Energie, Industrial Heat&Power en Ecomobiel

Meer artikelen
postcoderoos

Bent u geïnteresseerd in duurzame energieopwekking en energiebesparing? Kom dan naar de Vakbeurs Energie, Industrial Heat&Power en Ecomobiel 9 tot en met 11 oktober 2018 in Den Bosch.

De beurs is een onmisbaar platform voor iedereen die serieus met energiebesparing en het opwekken van duurzame energie bezig is. Uniek is de verbinding tussen verschillende sectoren: gebouwde omgeving, industrie en Industrial Heat&Power. Er hebben zich ongeveer 350 deelnemers ingeschreven die met partijen uit andere sectoren samenwerken.

RVO.nl is ook aanwezig met een uitgebreid programma.

Programma

RVO.nl organiseert diverse lezingen en workshops, bijvoorbeeld over toepassing van SDE+, elektrisch vervoer en toepassing van stroom. Een overzicht van het gehele programma bekijkt u alvast via de website van de Vakbeurs Energie.

Persoonlijk advies RVO.nl

RVO.nl ondersteunt en adviseert ondernemers bij investeringen in duurzame energie, energiebesparing en andere duurzame maatregelen. Onze adviseurs zijn op de beurs aanwezig. Zij geven persoonlijk advies over subsidies, regelingen en programma’s. Loop tijdens de beurs bij de stand binnen om een afspraak te maken.

Blijf op de hoogte

U kunt zich nog niet aanmelden. De gratis voorregisstratie start begin augustus. Wilt u hiervan op de hoogte blijven? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van de Vakbeurs Energie. Of volg ons op Twitter, LinkedIn of Facebook.

Service menu right