Verken uw kansen op de Sierra Leone en Liberia Business Day

Meer artikelen
sierra leone liberia business day

Bent u geïnteresseerd in zakendoen met Sierra Leone of Liberia? En benieuwd welke kansen er voor u liggen in deze landen? Kom dan naar de Sierra Leone en Liberia Business Day op 11 september.

Het evenement is een uitstekende manier om u te oriënteren op deze dynamische markten. U hoort de ervaringen van bedrijven die in Sierra Leone en Liberia actief zijn. Deze ondernemers lichten specifieke kansen toe en kunnen uw vragen rechtstreeks beantwoorden. Verder geven vertegenwoordigers uit beide landen u belangrijke informatie over zakendoen in hun gebied.

Voor wie

Ondernemers die geïnteresseerd zijn in zakendoen in Sierra Leone of Liberia, vooral in de sectoren:

  • Agrarisch
  • Logistiek
  • Gezondheidszorg
  • Energie

Programma

Het programma van de Sierra Leone en Liberia Business Day is opgedeeld in twee dagdelen. In hoort u van sprekers over zakendoen in beide landen en is er een paneldiscussie over zakelijke ervaringen.

In de middag kunt u verschillende diepgaande sectorsessies bijwonen. Deze zijn gebaseerd op de resultaten van specifieke sectorstudies, die onlangs zijn afgerond. U sluit de dag af met een netwerkborrel. Bekijk het volledige programma op de website van de NABC.

Kosten en deelname

Meld u aan op de NABC-website. Deelname aan dit evenement is kosteloos.

Meer informatie

Op de NABC-website leest u meer over de Sierra Leone en Liberia Business Day. Heeft u vragen? Neem dan contact op met:

Maloe de Reuver
E: maloe.dereuver@nabc.nl

Organisatie

RVO.nl organiseert de Sierra Leone en Liberia Business Day samen met de Netherlands-African Business Council (NABC), de Nederlandse ambassade in Ghana, de Sierra Leone-Netherlands Business and Cultural council (SLNBCC) en de Liberia-Netherlands Business and Cultural Council (LNBCC), om aandacht te geven aan de handel tussen Nederland en Sierra Leone en Liberia.

Service menu right