Verken uw marktkansen met de innovatiemissie Smart Cities Zuid-Korea

Meer artikelen
tempel Zuid-Korea

Bent u actief op het gebied van smart cities en technologie? Werkt u aan duurzame innovatietrajecten binnen het thema ‘Smart Infrastructure’? Wilt u uw marktkansen in Zuid-Korea verkennen? Ga dan mee met de Innovatiemissie Smart Cities Zuid-Korea.

Als één van de eerste landen ter wereld experimenteerde Zuid-Korea met de ontwikkeling van Smart Cities. Het land heeft daarbij ervaren dat het bouwen van compleet nieuwe Smart Cities niet het gewenste resultaat oplevert. Om die reden richt Zuid-Korea zich nu op Smart City technologieën die het land binnen de bestaande infrastructuur en op kleine schaal kan realiseren.

Nederland blinkt uit

Verschillende grote Koreaanse steden (o.a. Busan, Daegue en Seongnam) willen grote delen van hun stad ‘smart’ maken. Aangezien Nederland uitblinkt in deze aanpak van onderop, willen wij Nederlandse bedrijven de mogelijkheid bieden om hun Smart City voorstellen in Zuid-Korea te presenteren.

Smart infrastructure (Mobility & Smart Grid)

Binnen de sector Smart City richten wij ons in deze innovatiemissie op het subthema ‘Smart Infrastructure’ (mobility, smart grids, EV e.d.). Op dat gebied liggen op dit moment de meeste kansen voor het ontmoeten van mogelijke samenwerkingspartners en Aziatische smartcityontwikkelaars, en het vermarkten van technologische voorstellen.

The 2nd World Smart City Week

De innovatiemissie organiseren we rondom de The 2nd World Smart City Week (WSCW) die plaatsvindt in Goyang (45 minuten van Seoul). De WSCW is in het zuidoostelijke deel van Azië een belangrijke ontmoetingsplek voor bedrijven, steden en onderzoekscentra om projecten met elkaar te delen en inspiratie en technologie te zoeken voor nieuwe projecten.

Programmaonderdelen

Rondom de expo heeft Nederland een uitgebreid programma en is mogelijk met een Hollandpaviljoen aanwezig. Er zijn diverse activiteiten waar u uw product of service kunt pitchen. Het programma zal verder onder andere een business event, een conferentie, individuele matchmaking, netwerkbijeenkomsten & site visits bevatten. Dit is mede afhankelijk van de wensen en doelstellingen van de delegatieleden.

Voor wie?

Nederlandse ondernemers op het gebied van smart cities en technologie die actief werken aan duurzame innovatietrajecten binnen het thema ‘Smart Infrastructure’.  

Kosten

De kosten voor deelname aan de innovatiemissie bedragen €350 (excl. btw) per persoon. De kosten zijn inclusief entreekaart voor de World Smart City Week. Kosten zoals vluchten en overnachtingen zijn voor eigen rekening. Suggesties voor de te boeken vluchten en accommodatie ontvangt u na bevestiging van uw aanmelding.

Aanmelden

Mis deze missie niet en meld u tot uiterlijk 19 juli aan via het aanmeldformulier.

Vragen?

Heeft u vragen over de opzet en het programma van de innovatiemissie? Neem dan contact op met:

 

Service menu right