Service menu right

Vind uw internationale match op milieubeurs Pollutec

Meer artikelen

Werkt u in de milieusector? En zoekt u internationale samenwerkingspartners op het gebied van duurzame energie, energie uit afval of afvalwater, duurzame steden of andere duurzame oplossingen? Kom dan op 2 en 3 december naar het internationale matchmakingevenement van het Enterprise Europe Network (EEN).

EEN organiseert van 1 tot en met 4 december de Green Days 2020, met op 2 en 3 december een online internationaal matchmakingsevenement. Dit biedt ondernemers en onderzoeksinstanties dé gelegenheid om internationale zakenpartners te vinden. EEN organiseert de Green Days 2020 tijdens Pollutec 2020, de internationale vakbeurs voor duurzame energie en milieutechnologie in Lyon, Frankrijk. Deze beurs vindt dit jaar geheel online plaats.

Thema's tijdens Pollutec

Het evenement richt zich op (innovatieve) mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van duurzame energie en milieutechnologie. De onderwerpen die naar voren komen tijdens de beurs zijn onder andere:

  • recycling en hergebruik van materialen
  • afvalverzameling en -verwerking
  • afvalwaterbehandeling
  • energie uit afval en afvalwater
  • duurzame energie
  • energie-efficiëntie
  • stedelijke ontwikkeling en mobiliteit
  • smart cities
  • luchtkwaliteit en lawaaibestrijding
  • onderzoek, financiering en training

Hoe doet u mee aan de matchmaking?

EEN organiseert de online matchmaking op 2 en 3 december 2020. Deelname is gratis.

Na uw aanmelding maakt u een beknopt profiel van uw organisatie. Ook geeft u aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden. Op basis van de online profielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. Zo kunt u voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken. U kunt de 1-op-1 gesprekken van 5 tot 15 november inplannen via de website van Green Days. U ontvangt uiterlijk op 24 november 2020 uw gespreksschema.

De gesprekken duren maximaal 20 minuten. Zo kunt u in 2 dagen met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële of technologische samenwerking.

Meld u aan voor de matchmaking via de website van Green Days 2020. Dit kan tot uiterlijk 13 november 2020.

Meer weten?

Meer informatie over de vakbeurs vindt u op de website van Pollutec. Instructies voor het aanmelden en het aanmaken van een profiel vindt u onder Virtual B2B Meetings.

Heeft u vragen over de Green Days 2020 of de matchmaking? Neem dan contact op met:

Kees Mokveld, EEN adviseur internationaal innoveren/INTIEK
T: 06 3062 7189
E: kees.mokveld@rvo.nl

of
Janine Kaya, EEN adviseur internationaal innoveren/INTIEK
T: 06 5074 8095
E: janine.kaya@rvo.nl

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.