Virtuele matchmaking Life Sciences & Health | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Virtuele matchmaking Life Sciences & Health

Meer artikelen

World of Health Care 2021 (WoHC) is het evenement voor de Nederlandse Life Sciences & Health (LSH) ondernemers met internationale ambities. Schrijf u nu in voor dit drie-daagse evenement, 28-30 september 2021. Laat u informeren en inspireren.

Nederland staat wereldwijd bekend om haar gezondheidssysteem en de smart solutions die daarmee te maken hebben. Dit biedt zakelijke kansen voor Nederlandse ondernemers in de LSH-sector, die hun ideeën of producten willen exporteren.

De Nederlandse overheid, het Nederlandse diplomatieke netwerk en de Task Force Health Care bundelen opnieuw de krachten om de Nederlandse LSH sector in het buitenland te positioneren, promoten en verbinden. Neem deel aan World of Health Care 2021 voor 3 dagen vol met nieuwe kennis, inspiratie en connecties uit binnen- en buitenland.

Waarom meedoen?

  • Laat u informeren over de laatste trends en ontwikkelingen in the Life Science & Health sector.
  • Maak kennis met binnen- en buitenlandse stakeholders.
  • Pitch uw product of idee aan anderen tijdens 1-op-1 gesprekken.

Programma

Met 500 internationale deelnemers uit meer dan 20 landen, zal World of Health Care wederom een inspirerend evenement worden. Elke dag is er volop gelegenheid om te netwerken en samen te werken. Ook kunnen Nederlandse en internationale stakeholders plenaire sessies bijwonen. Daarnaast kunt u actief op zoek gaan naar zakenpartners via ons B2B matchmaking platform.

Bekijk het volledige programma.

Aanmelden en kosten

Meld u nu aan voor deze virtuele bijeenkomst. Dat kan tot 30 september. U betaalt € 49,99 (excl. BTW) per persoon voor 3 dagen.

Organisatie

Het Ministerie van Ecomische Zaken en Klimaat organiseert deze online bijeenkomst samen met Health~Holland en Task Force Health Care.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dit evenment? Neem dan contact op met:

Jennifer Schrage - van 't Veer
Task Force Health Care
E: jennifer.schrage@tfhc.nl

Louis Putzeist
Marketing manager, Task Force Health Care
E: louis.putzeist@tfhc.nl

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.