Voorlichtingsbijeenkomst Eurostars

Meer artikelen
Eurostars

Bent u een R&D gedreven mkb'er in de technologiesector en werkt u samen of wilt u samenwerken met partners in andere landen? Neem dan deel aan deze voorlichtingsbijeenkomst.

Deze bijeenkomst is speciaal gericht op mkb’ers en consultants die de mogelijkheden voor internationale samenwerking en financiering van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten verkennen. Met nog een kleine 5 maanden te gaan tot de eerst volgende deadline (12 september 2019), is dit het ideale moment om meer te weten te komen over deze subsidie.

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u alle informatie over de regeling en komen mede-ondernemers hun ervaringen delen die zij hebben met de Eurostarssubsidie. De voorbeelden komen uit de Life Sciences & Health (LS&H)-sector. Ook krijgt u alle ruimte om vragen te stellen aan deze ondernemers en de Eurostars projectadviseurs van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl). Ondernemers uit alle sectoren zijn welkom op deze bijeenkomst.

Na afloop weet u:

  • of de Eurostarssubsidie goed aansluit bij uw bedrijf en innovatie
  • hoe de Eurostars-subsidieregeling werkt
  • welke stappen u nu al kunt zetten voor een succesvolle aanvraag in september

Programma

Programma
TijdOnderdeel
15:00 - 15.15 uurInkoop met koffie
15:15 - 15:25 uurWelkom
15:25 - 16:00 uurVoorlichting subsidieregeling Eurostars
16:00 - 17:00 uurInterviews met ondernemers uit de LS&H-sector
17:00 - 17:30 uurBorrel

 

Aanmelden

U kunt zich tot en met vrijdag 17 mei 2019 voor deze bijeenkomst aanmelden via het online aanmeldformulier.

Mkb in Europa

Vanuit het stimuleringsprogramma mkb in Europa organiseren we deze bijeenkomst. Het programma is een samenwerking tussen RVO.nl en ZonMw. Lees meer over het programma, de agenda en verslagen van eerdere bijeenkomsten.

Eurostars

Eurostars ondersteunt internationale innovatieve projecten, getrokken door R&D gedreven mkb’ers.
Elk jaar is er vanuit Nederland in totaal € 18 miljoen beschikbaar voor Nederlandse partijen. Eurostars zoekt mkb’ers die met disruptieve projectideeën voor nieuwe producten, diensten of processen via R&D samenwerking een stap dichter naar de markt zetten.

Service menu right