WBSO Intermediairdag - Zwolle (oktober) | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

WBSO Intermediairdag - Zwolle (oktober)

Meer artikelen

Wilt u een bedrijf adviseren over hoe het de kosten voor research en development kan verlagen? Kom dan naar onze WBSO Intermediairdag.

Tijdens deze bijeenkomst lichten adviseurs van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) de WBSO toe en beantwoorden ze uw vragen.

De WBSO Intermediairdag bestaat uit een ochtend- en middagprogramma met tussendoor een lunch (optioneel). Tijdens de middagworkshops informeren we u over waar u bij het adviseren op moet letten. Wat kan wel en niet? Wat is handig om te weten? Zowel voor u als voor ons. Tijdens deze interactieve sessies geven we voorbeelden uit de praktijk en is er ruimte voor vragen en discussie.

Programma

U kunt kiezen of u wilt deelnemen aan het hele programma of alleen aan de ochtend- of middagsessie (maximaal 2 deelnemers per organisatie per dagdeel).

Lees meer over het programma.

Deelname

  • Deelname is kosteloos. 
  • De bijeenkomst is speciaal bestemd voor intermediairs.
  • De live* bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 26 oktober bij de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle.
  • Er geldt een maximum van 2 deelnemers per organisatie per dagdeel.
  • Deelname vindt plaats op volgorde van aanmelding.

* Volgens de huidige coronamaatregelen heeft u een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig voor deze bijeenkomst. U kunt de QR-code maken met de CoronaCheck-app (digitaal) of via CoronaCheck.nl (geprint). Hiervoor heeft u een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatieve testuitslag nodig van minder dan 24 uur voor de activiteit. Bij de entree van de Nieuwe Buitensociëteit vindt controle plaats van uw coronatoegangsbewijs (QR-code) en uw identiteitsbewijs.

Aanmelden

U kunt zich niet meer aanmelden voor de WBSO Intermediairdag.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.