Webinar: e-facturen verzenden naar (semi-)overheden - juni

Meer artikelen
Vrouw werkt op laptop

Houdt u zich binnen het bedrijfsleven bezig met het opstellen en afhandelen van facturen naar (semi-)overheden? Volg dan het webinar 'Het verzenden van e-facturen naar (semi-)overheden' van de Rijksdienst van Ondernemend Nederland (RVO.nl) en PIANOo.

Uw overheidsklanten zullen u steeds vaker naar elektronische facturen (e-facturen) vragen, of – via hun inkoopvoorwaarden – e-facturen zelfs van u gaan eisen. Zeker nu zij per april 2019 wettelijk verplicht zijn e-facturen te kunnen ontvangen en verwerken. Het webinar geeft u inzicht in de voordelen en hoe u kunt overstappen.

Wat is een e-factuur?

In tegenstelling tot een papieren factuur en een e-mail met pdf-bijlage verloopt het uitwisselen van een e-factuur volledig automatisch. Handmatige verwerking is verleden tijd. Dat biedt voordelen voor verzender en ontvanger.

Voor wie is het webinar bedoeld?

Het webinar is interessant voor iedereen die zich binnen het bedrijfsleven bezig houdt met het opstellen en afhandelen van facturen naar (semi-)overheden. Het is voor zowel zzp-ers als het mkb. Ook medewerkers en managers Financiën, ICT en accountmanagers zullen zich aangesproken voelen.

Aanmelden

Deelname aan het webinar is kosteloos. Als u zich via het online formulier aanmeldt, krijgt u tijdig de instructies hoe u het webinar online kunt volgen.

Meer informatie

Op Ondernemersplein.kvk.nl vindt u meer informatie en handige links over e-factureren.

Op digitaleoverheid.nl leest u meer over het ontvangen en verwerken van e-facturen door overheidsorganisaties.

Service menu right