Webinar Haal méér uit zoekresultaten Espacenet | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Webinar Haal méér uit zoekresultaten Espacenet

Meer artikelen

Octrooidatabank Espacenet bevat een schat aan octrooipublicaties. Maar er komt wel wat handigheid bij kijken om gericht te zoeken in 120 miljoen octrooipublicaties. En vooral om de uitkomsten van die zoektocht te interpreteren. Tijdens het webinar 'Haal méér uit zoekresultaten Espacenet' laten we zien welke informatie u nog meer uit uw zoekresultaten kunt halen.

Bijvoorbeeld wat de status van een octrooipublicatie is en hoe u eenvoudig octrooipublicaties over een vergelijkbaar onderwerp kunt vinden.

Het webinar ‘Haal méér uit zoekresultaten Espacenet’ is een vervolg op het zoekwebinar “Zoeken naar octrooien (databank Espacenet)’. Heeft u al ervaring met het zoeken op classificatiecodes en het vinden van de juiste octrooipublicaties in Espacenet? Dan kunt u dit webinar ook los volgen.

Benodigde basiskennis

Bij dit webinar gaan wij ervan uit dat u enige basiskennis heeft over de belangrijkste intellectuele eigendomsrechten. Daarnaast is het belangrijk dat u enige ervaring heeft in het gebruik van octrooidatabank Espacenet. Heeft u deze basiskennis nog niet? Volg dan eerst het webinar 'Intellectueel Eigendom - introductie rechten en beschermingsvormen'. Of volg het webinar ‘Zoeken naar octrooien (databank Espacenet)’. Kijk in onze octrooiagenda voor alle data waarop wij deze webinars geven.

Aanmelden

Meld u aan met het online aanmeldformulier.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.