Webinar - Het Nationale Laadonderzoek 2021 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Webinar - Het Nationale Laadonderzoek 2021

Meer artikelen

Tijdens ons webinar op donderdag 15 juli geven wij een presentatie van het Nationale Laadonderzoek 2021. Het webinar is 15:00 tot 16:00 uur.

Met het laadonderzoek brengen we jaarlijks in kaart hoe elektrische rijders (slim) laden, hoe zij dit ervaren en wat beter kan. 1800 respondenten onder elektrische rijders deden mee aan het onderzoek.

Waarom het laadonderzoek?

Met de uitkomsten van het onderzoek willen we rijders van elektrisch vervoer (EV) nog beter ondersteunen. Deze keer gingen we vooral op zoek naar regionale verschillen: waar moeten we echt nog actie ondernemen? Welke impact had corona op onze EV-gedrag?

Ook waren we nieuwsgierig naar hoe mensen thuis laden, met welke snelheid en met welke bijzonderheden. Daarnaast wilden we weten wat EV-rijders doen om schoner en groener te laden.

Meld u aan?

U meldt zich aan via het online registratieformulier.

Het laadonderzoek deden wij in samenwerking met De Vereniging Elektrische Rijders (VER), ElaadNL (kennis- en informatiecentrum op het gebied van smart charging) en de Rijksuniversiteit Groningen.

Meer weten?

www.agendalaadinfrastructuur.nl

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.