Service menu right

verslag: Webinar Informatieplicht energiebesparing en eLoket 19 maart 2019

Meer artikelen
Webinar informatieplicht

Laat u in dit webinar informeren over wat de informatieplicht energiebesparing inhoudt. U krijgt onder meer antwoord op de vragen of de informatieplicht ook voor u geldt en hoe u het eLoket gebruikt voor het indienen van uw rapportage.

Het webinar heeft op 19 maart 2019 plaatsgevonden, maar u kunt het webinar terugzien via deze link webinar informatieplicht.

Wat betekent de Informatieplicht?

Het Activiteitenbesluit milieubeheer verplicht bedrijven en instellingen (inrichtingen) om energie te besparen. In 2019 verandert deze regelgeving. Naast de bestaande energiebesparingsplicht komt er een informatieplicht voor inrichtingen die meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas(equivalent) per jaar verbruiken.

Valt uw inrichting onder de informatieplicht energiebesparing? Dan moet u uiterlijk 1 juli 2019 in eLoket van RVO.nl hebben gerapporteerd welke energiebesparende maatregelen u heeft getroffen.

Doel webinar

Tijdens het webinar Informatieplicht energiebesparing hoort u onder meer wat de informatieplicht inhoudt, voor wie deze geldt en hoe u kunt rapporteren in eLoket. Stel via de chat live uw vragen aan de adviseurs van RVO.nl en het Kenniscentrum InfoMil.

Meer weten?