Webinar Investeren in groen-economisch herstel | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

verslag: Webinar Investeren in groen-economisch herstel

Meer artikelen

Wilt u op een duurzame manier investeren in de toekomst van uw landbouwbedrijf? Hiervoor kunt u eind 2021 subsidie aanvragen. Tijdens het webinar Investeren in groen-economisch herstel hoort u onder andere wat de voorwaarden zijn. En hoe u de subsidie aanvraagt.

Onderwerpen en sprekers

Wij praten u bij over de subsidie voor het investeren in groen-economisch herstel van uw landbouwbedrijf. Ook vertelt een ervaringsdeskundige waar u op moet letten als u investeert in groen-economisch herstel van uw bedrijf. Heeft u vragen voor onze sprekers? Tijdens het webinar heeft u de kans om ze te stellen.

Dit zijn de sprekers:

  • Marlies Heerema, coördinator Plattelandsontwikkelingsprogramma (POP) bij ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV)
  • Marcel Leentvaar, senior beoordelaar POP3 bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
  • Jean Pierre van Wesemael, innovatieve landbouwer uit Zeeland

Subsidie voor landbouwers

De subsidie Investeren in groen-economisch herstel is één van de 2 subsidies die van het Economisch Herstelfonds (EHF) komt. Dit Europese fonds helpt de landbouwsector economisch sterker te maken na de uitbraak van het coronavirus (COVID-19).

Door deze regeling is ruim € 35 miljoen beschikbaar voor investeringen in landbouwbedrijven. Met deze subsidie bereidt u niet alleen uw bedrijf voor op de toekomst. U helpt ook mee aan de milieu- en klimaatdoelen.

Terugkijken

Had u er tóch graag bij willen zijn? U kunt het webinar terugkijken.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.