Webinar - LIFE subsidieprogramma 2021 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Webinar - LIFE subsidieprogramma 2021

Meer artikelen

Volg ons webinar LIFE subsidieprogramma 2021 op dinsdag 24 augustus. Tijdens het webinar krijgt u informatie over de voorwaarden en mogelijkheden van de nieuwe LIFE-calls voor 2021. Het webinar is van 14:30 tot 15:30 uur.

Innovatieve ideeën in het teken van behoud van natuur en biodiversiteit, ter bevordering van een circulaire economie en kwaliteit van leven, beperking en aanpassing van klimaatverandering, of schone energietransitie? Het Europese subsidieprogramma LIFE geeft subsidie aan projecten die bijdragen aan Europese klimaat- en milieudoelstellingen.

Programma

Namens de uitvoeringsorganisatie van de Europese Commissie Climate, Infrastructure and Environment Executive Agency (CINEA) biedt Maja Mikosinska, afdelingshoofd LIFE Nature & Biodiversity, inzicht in het beoordelingsproces van aanvragen en waar CINEA bij de toekenning van subsidies waarde aan hecht.

Meld u aan

Meld u aan via het online registratieformulier. De link om het webinar bij te wonen krijgt u automatisch in de bevestingsmail na uw aanmelding (controleer ook uw spaminbox). Heeft u de bevestigingsmail niet ontvangen, neem dan contact met ons op via life@rvo.nl.

Meer weten?

LIFE: Europese natuur-, milieu- en klimaatprojecten

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.