Webinar NAL - Clean Vehicles Directive: aan de slag met laadinfrastructuur | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

verslag: Webinar NAL - Clean Vehicles Directive: aan de slag met laadinfrastructuur

Meer artikelen

Op woensdag 3 februari 2021 van 10.00 – 11.30 uur organiseerde de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL) de tweede stakeholderbijeenkomst van 2021. Samen met de projectgroep Clean Vehicles Directive keken we naar het onderwerp 'Clean Vehicles Directive: aan de slag met laadinfrastructuur'.

Wat ligt er in het verschiet op het gebied van laadinfrastructuur? Hoe start u als organisatie met het aanleggen van laadinfrastructuur?

Robert van den Hoed van eTransition presenteerde de Startgids voor bedrijven die hij schreef, met onder andere een stappenplan voor laadinfrastructuur op het eigen terrein van de organisatie. We keken naar twee praktijkvoorbeelden. 
Quirijn Oudshoorn van de gemeente Rotterdam en Gertjan Sybrandi van Stedin vertelden over de laafinfrastructuurstrategieën van respectievelijk de gemeente Rotterdam en Stedin. Na de presentaties vormden ze gedrieën het panel waaraan vragen gesteld konden worden.

Kijk het webinar terug

Sprekers

  • Quirijn Oudshoorn, Gemeente Rotterdam
  • Robert van den Hoed, Startgids voor bedrijven
  • Gert-Jan Sybrandi, Stedin

Datum en tijd

Woensdag 3 februari van 10:00 tot 11:30 uur.

Overige NAL-bijeenkomsten

Meer weten?

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.