Webinar nieuwe subsidies duurzame landbouw | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Webinar nieuwe subsidies duurzame landbouw

Meer artikelen
Trekker rijdt op grasland. Tekst Groeien naar morgen

Wilt u uw landbouwbedrijf verduurzamen? Of vertelt u graag aan collega-agrariërs over verduurzaming van uw bedrijf? Vanaf 1 november zijn er 2 nieuwe subsidies die u daarbij helpen. Nieuwsgierig? Schuif aan bij het webinar Groeien naar morgen, 13 september, 14:00 – 15:30 uur.

In het webinar vertellen medewerkers van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) over de mogelijkheden van 2 nieuwe subsidies:

  • Voucher voor een bedrijfsplan
    Hiermee laat u een bedrijfsplan voor verduurzaming van uw bedrijf opstellen. Een erkend agrarisch bedrijfsadviseur maakt dit voor u.
  • Subsidie voor demonstratiebedrijven
    Met deze subsidie betaalt u de kosten van demonstratieprojecten over duurzame landbouw op uw landbouwbedrijf.

Verder delen Frank Verhoeven (eigenaar Boerenverstand) en Johannes Regelink (agrariër) hun ervaringen met demonstratiebedrijven en bedrijfsplannen.
Tijdens het webinar kunt u al uw vragen stellen aan de sprekers.

Aanmelden

Geïnteresseerd in deze nieuwe subsidies? Meld u aan voor het webinar via Groeien naar morgen.

SABE helpt u bij verduurzamen

De 2 nieuwe subsidies vallen onder de Subsidiemodule agrarische bedrijfsadvisering en educatie (SABE). De SABE-subsidies helpen u bij het verduurzamen van uw landbouwbedrijf. Meer informatie vindt u binnenkort op deze website.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.