Webinar serie Marie Skłodowska-Curie Actions (Horizon Europe, 3 juni) | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Webinar serie Marie Skłodowska-Curie Actions (Horizon Europe, 3 juni)

Meer artikelen

Doe mee aan onze online workshops over Horizon Europe! Tijdens deze workshops leert u welke kansen er zijn binnen het Horizon Europe programma en hoe u veelbelovende projectvoorstellen kunt ontwikkelen en indienen.

De workshops zijn geschikt voor mensen met verschillende ervaringsniveaus: van nieuwelingen binnen de Europese kaderprogramma's tot ervaren projectmanagers. Uw ervaringsniveau en de fase waarin uw project(idee) zich bevindt, bepalen welke workshop voor u het meest interessant is.

Voor wie?

U bent een ervaren onderzoeker (postdoc) en wilt graag uw onderzoekservaring uitbreiden met een verblijf in een buitenlandse onderzoeksgroep.

Meer informatie

Het webinar bestaat uit 3 modules. Lees meer over de webinar serie Marie Skłodowska-Curie Actions Postdoctoral Fellowships op onze Engelstalige website. Hier vindt u ook de aanmeldlink. De voertaal tijdens het webinar is Engels.

Vragen?

Heeft u na het lezen van de informatie op de Engelstalige informatiepagina nog vragen? Neem dan contact op met teamiris@rvo.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.