Webinar Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++) | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

verslag: Webinar Stimulering Duurzame Energietransitie (SDE++)

Meer artikelen

Hoe werkt de stimuleringsregeling SDE++? Welke CO2-reducerende technieken komen in aanmerking? Hoe wordt de hoogte van SDE++-subsidie bepaald en hoe vraagt u deze aan?

Het Webinar heeft op 30 juni 2020 plaatsgevonden, maar u kunt het webinar terugkijken via deze link webinar SDE++

Voor wie

Dit webinar is specifiek gericht op SDE++-aanvragers voor (industriële) bedrijven, intermediairs en adviesbureaus die geïnteresseerd zijn in de nieuwe CO2-reducerende technieken. Na publicatie van de regeling in de Staatscourant volgt nog een ‘algemene SDE++-webinar’.

SDE++

De SDE++ is een verbreding van de voormalige Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+). Deze nieuwe regeling stimuleert naast duurzame energieproductie ook CO2-reductie. Zo wil de overheid ervoor zorgen dat de energietransitie in Nederland haalbaar en betaalbaar blijft. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is verantwoordelijk voor de uitvoering van de regeling. RVO-experts maken u op 30 juni graag wegwijs binnen de SDE++.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.