Webinar Subsidie voor minder fijnstof in de pluimveestal | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Webinar Subsidie voor minder fijnstof in de pluimveestal

Meer artikelen

Heeft u interesse in de subsidie Investeren in bewezen innovaties voor stallen? Volg dan op 22 april ons interactieve webinar. Onze sprekers vertellen u meer over de voorwaarden, mogelijkheden en het aanvraagproces.

Onderwerpen en sprekers

Tijdens het webinar praten onze sprekers u bij over de subsidie Investeren in bewezen innovaties voor stallen. Welke voorwaarden gelden voor de aanvraag? En waar moet u op letten? Ook kunt u zelf vragen stellen tijdens het webinar.

Dit zijn de sprekers:

  • Patricia Kok, projectleider bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
  • Edwin Nijdam, adviseur veehouderij bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Achtergrond

De subsidie Investeren in bewezen innovaties voor stallen is 1 van de 2 subsidies die vallen onder de Subsidiemodules brongerichte verduurzaming stal- en managementmaatregelen (Sbv). Meer over de Sbv leest u op Subsidie voor innovatie en verduurzaming van stallen.

Aanmelden

U kunt zich online aanmelden. Dit kan tot en met de start van het webinar, op 22 april 2021 om 14:00 uur. Deelname is gratis. Na registratie ontvangt u een link om deel te nemen aan het webinar. Om mee te doen hoeft u geen app te installeren. Het webinar werkt in de webbrowser.

Kunt u donderdag 22 april 2021 niet live meedoen? Kijk dan gerust op een ander moment. Als u zich aanmeldt krijgt u een terugkijklink.

Aanmelden

Meer informatie

Wilt u meer weten over de subsidie? Ga dan naar onze pagina Investeren in bewezen innovaties voor stallen.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.