Webinar uitbreiding Stimuleringsregeling aardgasvrije huurwoningen (SAH) | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Webinar uitbreiding Stimuleringsregeling aardgasvrije huurwoningen (SAH)

Meer artikelen

Op 1 oktober 2021 gaat de Stimuleringsregeling aardgasvrije huurwoningen (SAH) uitbreiden. Wilt u als verhuurder en/of gemengde Vereniging van Eigenaars (VvE) alles weten over de uitbreiding van de SAH? Meld u dan aan voor dit webinar.

Naast verhuurders mogen vanaf 1 oktober ook gemengde VvE's gebruik maken van de regeling. Door deze uitbreiding sluit de regeling beter aan op de behoefte van de markt.

Voor wie?

Dit webinar is voor verhuurders en gemengde VvE's.

Programma

De volgende onderwerpen staan op het programma:

  • Bouwe Meijer van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties licht kort het overheidsbeleid rondom de SAH toe.
  • Richard Birx van RVO legt de uitbreiding van de regeling uit: hoe aan te vragen en welke andere subsidies zijn er binnen RVO rondom aansluiting op warmtenetten.
  • Ruben Duinker van woningcorporatie Poort6 vertelt over hun aanpak en de verduurzamingsambitie in Gorinchem. Daarnaast deelt hij zijn ervaringen met deze regeling.

Uiteraard is er ruimte voor het stellen van vragen.

Aanmelden

Meld u aan voor 13 september 17:00 uur. Deelname is gratis.

Meer weten?

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.