Webinars en matchmaking voorafgaand aan Free From Functional Food Expo 2021 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Webinars en matchmaking voorafgaand aan Free From Functional Food Expo 2021

Meer artikelen

Produceert of handelt u in functionele voedingsmiddelen, zoals bijvoorbeeld gluten- of lactosevrije producten? Op 15, 16 en 17 juni organiseert Enterprise Europe Network online matchmaking en webinars. Dit in aanloop naar de fysieke beurs Free From Functional Food Expo 2021.

Deze succesvolle internationale vakbeurs vindt dit jaar plaats in Nederland. In de RAI in Amsterdam. Vanwege corona is deze fysieke vakbeurs verschoven naar 23 en 24 november.

Beurs Free From Functional Food Expo

Free From Functional Food Expo is dé internationale vakbeurs voor producten die 'vrij zijn van' bepaalde ingrediënten. Producenten, inkopers en distributeurs van glutenvrij, lactosevrij, plasticvrij – maar ook organic en vegan – uit heel Europa en daarbuiten, kunnen deelnemen aan de matchmaking en de webinars.

Matchmaking

Voorafgaand aan de fysieke beurs organiseert Enterprise Europe Network in samenwerking met de beursorganisatie EBC Expo, een internationaal matchmaking evenement. De matchmakingsessies worden afgewisseld met interessante webinars.

Hoe werkt matchmaking?

Bij aanmelding maakt u een kort bedrijfsprofiel aan. U geeft aan welke technologie, producten of diensten u zoekt of wilt aanbieden. Op basis van de onlineprofielen weet u wat andere partijen vragen en aanbieden. Zo kunt u voorafgaand aan het evenement afspraken inboeken. Op die manier kunt u in korte tijd veel potentiële zakenpartners spreken. 

Programma

15 juni, 16 juni en 17 juni 
10:00 - 10:30 uurWebinars
10:30 - 13:30 uurMatchmaking
13:30 - 14:00 uurWebinars
14:00 - 16:30 uurMatchmaking

Aanmelden en kosten

Meld u aan voor de gratis matchmaking. Ook deelname aan de webinars is gratis. Er is geen sluitingsdatum; de regel 'first come, first served' geldt.

Meer weten?

Lees meer op de website van Free From Functional Food Expo 2021.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Annemarie Destrée, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, Enterprise Europe Network
E: annemarie.destree@rvo.nl
T: 06 2903 4590

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network (EEN) ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nl.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.