Werksessie industriële symbiose Zuidwest-Nederland

Meer artikelen
Deelnemer werken samen tijdens een werksessie

Kom op 9 oktober naar de werksessie Industriële symbiose in Moerdijk. Bent u een West-Brabants of Zeeuws bedrijf? Dan kunt actief op zoek naar concrete samenwerkingsmogelijkheden met partners.

Geef aan wat u overheeft aan (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie. Ga met andere bedrijven in gesprek over wat u over heeft én wat u zou willen hebben. Zo ontstaan er mogelijk matches en interessante zakenmogelijkheden voor u en bedrijven in uw omgeving.

Industriële symbiose

Partijen in de regio West-Brabant en Zeeland en de Rijksoverheid gaan samen industriële symbiose in die regio intensiveren. Symbiose betekent dat u via innovatieve samenwerking de restcapaciteit van het ene bedrijf inzet als grondstof voor een ander bedrijf.

Voor wie?

bedrijven in West-Brabant en Zeeland die (rest-)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar willen uitwisselen. In een later stadium betrekken we adviesbureaus, afvalverwerkers en opleidingen bij het uitwerken van de lastigere casussen. 

Programma

09:00 – 09:30 uur    Inloop koffie/thee
09:30 – 09:40 uur    Welkom
09:40 – 10:00 uur    Industriële symbiose in de praktijk
10:00 – 12:30 uur    Werksessie bedrijven
Vanaf 12.30 uur       Lunch 

Meld u nu aan!

Deze werksesssie kent een maximum aantal deelnemers. Meld u aan voor 21 september. U ontvangt een bevestiging wanneer uw deelname definitief is.

Organisatie

Symbiosis4Growth, het samenwerkingsplatform om industriële symbiose voor het mkb in West-Brabant en Zeeland te versnellen en te realiseren, organiseert de sessie. Ook RVO.nl is betrokken bij de organisatie.

Een werksessie in uw regio?

Wilt u met bedrijven in uw eigen regio een werksessie organiseren? Voor advies en informatie stuurt u een mailtje naar duurzaamzodoejedat@rvo.nl

Meer weten?

 

Service menu right