Woningbouwimpuls tranche 3 - Impulskamers | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Woningbouwimpuls tranche 3 - Impulskamers

Meer artikelen

Overweegt u als gemeente voor uw project een aanvraag van de Woningbouwimpuls? U kunt u nu aanmelden voor een Impulskamer. Tijdens een Impulskamer kunt u een-op-een sparren met leden van het Expertteam Woningbouw over uw eventuele aanvraag.

Deze Impulskamers vinden plaats in de 3 weken na 14 juni 2021. Uw afspraak duurt 1 uur. Alles wat wij met u bespreken in de Impulskamer, is vertrouwelijk. Het speelt geen rol bij de beoordeling en toewijzing van uw aanvraag.

Technische briefing spreadsheet

Naast deze Impulskamers zijn er 2 technische briefings op 3 juni 2021:

  • De Algemene technische briefing is vooral bedoeld voor gemeenten die nog niet eerder een aanvraag hebben ingediend.
  • Bij uw aanvraag moet u een Indieningspreadsheet inleveren. Tijdens deze Technische briefing geven wij u uitleg hierover.

Over de Woningbouwimpuls

De vraag naar woningen is sterk toegenomen, maar de bouw van woningen is achtergebleven. Hierdoor is er nu een groot tekort aan betaalbare en geschikte woningen. Met de regeling Woningbouwimpuls kunnen gemeenten een bijdrage krijgen om dit tekort op te lossen.

Meer informatie

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.