Zakendoen met de Verenigde Naties tijdens EUPF 2019

Meer artikelen
New York skyline header

Wilt u zakendoen met de Verenigde Naties (VN)? Kom dan op 1en 2 april naar het European Union Procurement Forum (EUPF) in New York. Dit forum is hét jaarlijkse evenement over aanbestedingsopdrachten bij de VN.

Op dit forum kunnen bedrijven die geïnteresseerd zijn in opdrachten bij de VN in een-op-eengesprekken kennismaken met de inkoopexperts van VN-organisaties en met vele andere strategische partners.

Sectoren

Dit jaar ligt de focus op de sectoren:

  • IT, Cybersecurity and Smart Peacekeeping
  • Waste Management and Power Generation: Environmental Management
  • Water Sanitation and Purification
  • Logistics and Transportation
  • Construction and Engineering

Over EUPF

Jaarlijks organiseren de Europese vertegenwoordigingen bij het VN-hoofdkwartier in New York een forum waar Europese bedrijven kunnen kennismaken met de inkoop- en aanbestedingsexperts van de verschillende VN-organisaties.

De verschillende organisaties van de Verenigde Naties (onder andere UNOPS, UNDP, UNICE en UNFPA) besteden jaarlijks voor ruim $ 5 miljard aan goederen, diensten en constructiewerken. De opdrachten van deze VN-organisaties worden via Global Marketplace aanbesteed. Om mee te kunnen doen aan een aanbesteding moet u zich eerst inschrijven.

Webinars

In de aanloop naar het EUPF worden er 3 gratis webinars georganiseerd:

  • Overview of the UN procurement market (23 januari)
  • Doing business with the UN: registration as a vendor ( 6 februari)
  • Doing business with the UN: the tender process (20 februari)
U kunt zich via de website van EUPF aanmelden voor de webinars.
 

Deelnemen en meer informatie

Meer informatie over het European Union Procurement Forum 2019 vindt u op de website. Daar kunt u zich ook registeren voor het forum. Kosten zijn $ 975 per deelnemer. U kunt met maximaal 3 medewerkers van uw bedrijf deelnemen. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus meld u snel aan.

Bent u actief in een van deze sectoren en wilt u weten of deelname voor u interessant is? Of wilt u meer weten over zakendoen met de VN in het algemeen? Neem dan contact op met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl):

of

Service menu right