Zakendoen met de Verenigde Naties - United Nations International Procurement Seminar

Meer artikelen
VN-gebouw New York met vlaggen

Bent u geïnteresseerd in opdrachten voor de Verenigde Naties, zoals het leveren van goederen voor VN-noodhulpoperaties, producten voor UNICEF-projecten of diensten voor langjarige UNDP-ontwikkelingsprogramma's? Kom dan op 12 en 13 juni naar het United Nations International Procurement Seminar in Kopenhagen.

Bedrijven uit de 4 organiserende landen (Nederland, Ierland, Verenigd Koninkrijk en Slovenië) kunnen in een-op-eengesprekken kennismaken met de inkoopexperts van deelnemende VN-organisaties. Tijdens het seminar kunt u ook vele andere strategische partners ontmoeten. Deelnemende VN-organisaties zijn: UNICEF, UNFPA, UNOPS, UNDP, UNGM, WHO, WFP en UNHCR.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

In 2017 kochten de Verenigde Naties voor in totaal $ 18,6 miljard aan goederen en diensten in. Hiervan werd $ 511,8 miljoen bij Nederlandse bedrijven besteed. Geneesmiddelen, energie-oplossingen, medische instrumenten, telecommunicatie en IT, transport en voertuigen, professionele dienstverlening en emergency kits zijn enkele voorbeelden van de goederen en diensten die door VN-organisaties bij Nederlandse bedrijven werden ingekocht.

Programma

Voorafgaand aan het seminar is op 11 juni 's middags voor de deelnemende Nederlandse bedrijven een ontvangst en netwerkreceptie gepland met de Nederlandse ambassadeur in Denemarken.

Bekijk het volledige Engelstalige programma (pdf)

Aanmelden en kosten

Aanmelding verloopt via de UN Global Marketplace (UNGM). Is uw bedrijf al geregistreerd in UNGM? Dan ontvangt u binnenkort via UNGM een uitnodiging. U kunt zich ook rechtstreeks voor het seminar inschrijven.

Bent u nog niet geregistreerd in UNGM, registreer u dan snel, zodat u zich in UNGM kunt aanmelden voor het seminar. Aanmelden kan tot en met 22 april.

Deelname kost € 250. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Corinne Abbas
E: corinne.abbas@rvo.nl

of

Derk Bonthuis
E: derk.bonthuis@rvo.nl

of

Nienke Meijer
E: nienke.meijer@rvo.nl

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Nederlandse ambassade in Kopenhagen organiseren het seminar samen met het Department for International Trade United Kingdom, Enterprise Ireland en de ambassades van Ierland en Slovenië in Kopenhagen. Het evenement vindt plaats in Kopenhagen, omdat het UN Procurement Support Office (PSO) zich in deze stad bevindt.

Service menu right