€ 8 miljoen DHI-subsidie beschikbaar in 2021 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

€ 8 miljoen DHI-subsidie beschikbaar in 2021

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 23 december 2020 | Gewijzigd op: 04 februari 2021

De subsidieregeling Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsprojecten (DHI) voor 2021 is vanaf 15 januari geopend. Het beschikbare budget voor 2021 is € 8 miljoen.

Heeft u interesse in buitenlandse markten? Wilt u uw internationale ambities naar een hoger niveau tillen? Dan is DHI wellicht interessant voor u! Met DHI kunt u uw product of technologie demonstreren in het buitenland. Ook kunt u onderzoeken of een investering voor uw onderneming haalbaar is.

Tot € 200.000 per project

De DHI-regeling is inhoudelijk niet gewijzigd ten opzichte van 2020. Het totale budget voor 2021 is € 8 miljoen. Daarvan is € 4 miljoen beschikbaar voor activiteiten in opkomende en ontwikkelde markten en € 4 miljoen voor activiteiten in ontwikkelingslanden. De subsidie kan oplopen tot € 200.000 per project.

First come, first served

De DHI-regeling is voor 2021 open van 15 januari tot en met 31 december, zolang er budget beschikbaar is. We verwerken de aanvragen op basis van 'first come, first served'. Dus vergroot uw kans op subsidie en dien op tijd uw aanvraag in!

Meer weten?

Met de subsidieregeling voor demonstratieprojecten, haalbaarheidsstudies en investeringsvoorbereidingsprojecten (DHI) stimuleert het ministerie van Buitenlandse Zaken Nederlandse mkb-ondernemingen om succesvol internationaal zaken te doen.

Lees meer over de voorwaarden en werkwijze op de DHI-pagina. De officiële tekst van de regeling staat in de Staatscourant.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.