Aanbesteding voor facilitair management & hospitality van Holland paviljoen EXPO 2020 Dubai

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 12 juni 2019 | Gewijzigd op: 13 juni 2019

Bent u actief in de hospitality- en facility branche en wilt u zich op het internationale toneel presenteren? Dan nodigen wij u graag uit tot inschrijving op de aanbesteding voor het facilitair management en de hospitality van het Nederlandse paviljoen op de wereldtentoonstelling EXPO 2020 in Dubai. Het thema van het Nederlandse paviljoen is 'Uniting water, energy and food'.

De aanbesteding is onderverdeeld in twee percelen. Het eerste perceel betreft het facilitair management van het paviljoen. Het tweede perceel betreft de hospitality (waaronder Food & Beverage) van het paviljoen. Het is mogelijk om zowel op 1 van de 2 als op beide percelen in te schrijven. De aanbestedingen zijn gepubliceerd op TenderNed. Sluitingsdatum voor inschrijving is 3 september 2019.

Wereldtentoonstelling

Van 20 oktober 2020 tot en met 10 april 2021 vindt de 35e universele wereldtentoonstelling plaats in Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Onder het thema 'Connecting Minds, Creating the Future' presenteren een recordaantal van 190 deelnemende landen ideeën, innovaties en technologieën die in het teken staan van de Sustainable Development Goals. Men schat dat de EXPO zo’n 25 miljoen bezoekers zal trekken, waarvan 70% internationaal.

Holland Paviljoen

Nederland neemt deel met een Holland Paviljoen. Het paviljoen wil de bezoeker de verbindingen tussen water, energie en voedsel laten ervaren. De Nederlandse deelname gaat over 'verbinding' in de breedste zin van het woord. De dienstverlening, de keuze voor Nederlandse en Arabische ingrediënten, de taalvaardigheid van de gastheren- en vrouwen zijn slechts enkele voorbeelden waarin deze verbinding als een rode draad terug moet komen. Daarnaast wil Nederland ook de dagelijkse bezoekers even onderdompelen in de kenmerkende Nederlandse gezelligheid, openheid en exclusiviteit.

Aanbestedingsdocumenten

De aanbestedingsdocumenten vindt u op TenderNed. Hierin staan de doelstellingen, eisen aan de exploitatie en de manier van beoordeling. Deelnemers aan de aanbesteding kunnen zowel individueel als in combinatie met consortiumpartners inschrijven op het perceel voor facilitair management en/of het perceel betreffende hospitality. Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 2 september 2019.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op met het Ministerie van Buitenlandse Zaken door te mailen naar: DIO-EXPO2020@minbuza.nl

Via onderstaande doorverwijzingen vindt u aanvullende informatie:

Service menu right