Service menu right

Aanvragen invoercertificaten kaas en boter uit Nieuw-Zeeland

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 27 augustus 2020 | Gewijzigd op: 28 augustus 2020

Nieuwsbericht 20.061 In september kunt u aanvragen indienen voor de tariefcontingenten zuivelproducten uit Nieuw-Zeeland. Met een invoercertificaat betaalt u geen of een verlaagde invoerheffing.

Beschikbare hoeveelheden en zekerheidstelling

De beschikbare hoeveelheden en het te betalen invoerrecht per contingent vindt u onderaan deze pagina, in de tabel bij Download. De zekerheid bedraagt € 35 per 100 kg. U stelt deze zekerheid tegelijk met uw aanvraag. Meer informatie vindt u op de pagina Zekerheid.

Voorwaarden

U kunt alleen invoercertificaten aanvragen als u in april 2020 door ons erkend bent om deel te nemen aan invoerregelingen in de zuivelsector.

Aanvragen

Voor zuivelproducten kunt u niet digitaal via mijnrvo.nl aanvragen. Vraag aanvraagformulieren voor deze regelingen op bij Team In- en uitvoer: teaminenuitvoer@rvo.nl. U kunt uw aanvragen indienen op werkdagen van 1 tot en met 10 september 2020, uiterlijk 13:00 uur. Stuur de volledig ingevulde aanvraag naar het volgende e-mailadres of faxnummer:

Verzend uw aanvraag bij voorkeur per e-mail, en de bijlagen als pdf-bestand. Met een pdf verkleint u de kans dat de e-mail niet aankomt door antispam- of viruscontroles. Het e-mailbericht mag niet groter zijn dan 5 MB. Grotere bestanden moet u via de fax versturen.

Toewijzing

Wij publiceren geen toewijzingen als er geen aanvragen zijn ingediend of als alle aanvragen volledig zijn toegewezen. U vindt alle toewijzingen op de openbare website van de Europese Commissie. Klik eerst op het linker icoontje en daarna op het middelste icoontje aan de linkerzijde van het scherm. Selecteer vervolgens de taal, het gewenste jaartal, de sector en tenslotte het contingentnummer.

Geldigheid certificaat

De invoercertificaten zijn geldig van 1 oktober 2020 tot en met 31 december 2020.

Meer weten?

U vindt meer informatie op de pagina Invoer zuivel. Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Voor vragen over:

  • de regeling: 088 042 6729
  • uw aanvraag: 088 042 6777
  • zekerheid: 088 042 6600

Download: