Aanvragen subsidie voor kalverstallen kan nog tot en met 30 oktober

Meer artikelen
stallen
Gepubliceerd op: 22 oktober 2018 | Gewijzigd op: 22 oktober 2018

Bent u vleeskalverhouder en wilt u investeren in ammoniakreducerende apparaten of welzijnsvriendelijke stalvloeren? Dan kunt u nog tot en met 30 oktober, 17.00 uur de subsidie Investeringen in kalverstallen aanvragen.

Bijlagen meesturen bij uw aanvraag

Alle bijlagen die uiterlijk op 30 oktober voor 17.00 uur zijn toegevoegd, nemen wij mee bij de beoordeling van uw aanvraag. Alleen met een complete aanvraag komt u in aanmerking voor deze subsidie.

Let op dat u een offerte en plattegrond toevoegt bij uw aanvraag. In de bijlagen moeten verschillende gegevens staan, zoals het totaal aantal stalplaatsen en welk deel van uw vloer een welzijnsvriendelijke vloer wordt.

Ook staat in de offerte informatie over de duurzaamheid, het comfort, de hygiëne en een 5-jaarsgarantie. Op onze webpagina leest u verder alle voorwaarden waaraan uw aanvraag en bijlagen moeten voldoen.

De subsidie Investeringen in kalverstallen maakt deel uit van het Plattelandsontwikkelingsprogramma POP3, het derde Europese subsidieprogramma voor het innoveren van het Nederlandse platteland.

Meer weten?

Service menu right