Bedrijven gezocht voor New Business Challenge Ghana 2019

Meer artikelen
psd

Gepubliceerd op: 12 maart 2019 | Gewijzigd op: 12 maart 2019

Heeft u internationale ambities met uw bedrijf en heeft u bijzondere interesse in Ghana? Deelname aan de New Business Challenge (NBC) kan uw kans zijn om die ambitie waar te maken.

Voor de 6e keer op rij organiseert Sustainable Motion in opdracht van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) het New Business Challenge. Eerder hebben bedrijven als Phillips, Tony Chocolonely, Delphy, Friss, Witteveen & Bosch, Closing the Loop, Cargill en NileDutch deelgenomen. Via de NBC kunt u toegang krijgen tot frisse ideeën, jong talent en een uitgebreid zakelijk netwerk in Ghana.

Businesscase-competitie

De NBC is een businesscase-competitie. 20 Nederlandse en 20 Ghanese studenten en young professionals werken 2 maanden in gemengde groepen samen aan businesscases van bedrijven.

De NBC geeft Nederlandse en Ghanese studenten de mogelijkheid om de opgedane theorie toe te passen in een praktijkcase en onderling kennis uit te wisselen. Voor het bedrijfsleven is dit een kans om de marktkansen in Ghana te ontdekken en benutten.

Bekijk een filmpje en foto's van de challenge om een impressie te krijgen van eerdere edities.

Welke bedrijven kunnen meedoen?

5 bedrijven kunnen meedoen aan de editie van 2019. Heeft u een idee voor een businesscase in Ghana waar de studenten u mee kunnen helpen? Bent u (of uw lokale partner) in staat om zowel in Ghana als in Nederland de studenten te begeleiden en met hen over de case te sparren? Neem dan snel contact op met Cees Dekker in Nederland of Tjalling Wiarda in Ghana (zie hieronder).

Bekijk NBC 2019: Company Information (pdf) voor de deelname-eisen.

Aanmelden

U kunt zich als bedrijf opgeven tot 21 maart 2019. Heeft u interesse, neem dan contact op met:

Sustainable Motion
T (020) 358 59 63
E Cees Dekker: cees@sustainablemotion.nl (Nederland)
E Tjalling Wiarda: Tjalling@gnbcc.net (Ghana)

Meer informatie

Op de website van New Business Challenge vindt u meer informatie over deelname als bedrijf.

Service menu right