Service menu right

Beslissing Sanering varkenshouderijen komt later

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 14 april 2020 | Gewijzigd op: 23 april 2020

Voor de subsidie Sanering varkenshouderijen zou u voor 15 april 2020 een beslissing krijgen. Helaas is het niet gelukt alle aanvragen voor die datum te behandelen. Daarom krijgt u de brief met onze beslissing later.

Wanneer krijgt u de beslissing?

Vanaf eind april 2020 kunt u een brief met onze beslissing ontvangen. We werken er nu hard aan om alle aanvragen zo snel mogelijk te behandelen. U ontvangt op zijn laatst 14 juli 2020 een beslissing.

Waarom komt uw beslissing later?

Voor deze subsidie zijn er meer aanvragen dan verwacht. De minister bepaalt nu hoeveel extra budget ze hiervoor vrij kan maken. Om de ontvangen aanvragen te behandelen, vragen we nu informatie op bij de betrokken gemeenten en relaties. Het kost veel tijd om het extra budget te bepalen en informatie op te vragen. Helaas krijgt u onze beslissing hierdoor later dan we eerder lieten weten op onze website.

Wat betekent dit voor u?

U moet nu langer wachten op een beslissing. Dit zorgt voor onzekerheid. Daarom doen we er alles aan om uw aanvraag zo snel mogelijk te behandelen. Doordat u onze beslissing later krijgt, schuift de planning van deze subsidie ook op. De geplande termijnen blijven wel hetzelfde. Deze termijnen staan op mijn.rvo.nl onder Na uw aanvraag.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de subsidie Sanering varkenshouderijen? Kijk dan op onze informatiepagina.