Service menu right

Deskundige begeleiding bij nieuwbouw en circulaire ambities

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 3 juli 2020 | Gewijzigd op: 10 juli 2020

Staat u aan het begin van een nieuwbouwopgave voor woningen? Wilt u ontdekken wat circulair voor uw opgave kan betekenen? Meldt u aan voor de Buyer Group circulaire nieuwbouwwoningen en profiteer van deskundige begeleiding om uw ambities te realiseren.

Veel opdrachtgevers worstelen met de realisatie van toekomstbestendige woningen en circulariteit. De ontwikkeling van dergelijke woningen vraagt om een andere aanpak dan we gewend zijn. In deze Buyer Group profiteert u van kennisdeling en de ontwikkeling van een gezamenlijke marktvisie en -strategie, waarmee u ambitieuze circulaire nieuwbouwwoningen neerzet.

Publieke opdrachtgevers

De Buyer Group is bedoeld voor (publieke) opdrachtgevers die voor de opgave staan nieuwbouwwoningen te realiseren. Deelnemers investeren door tijd vrij te maken en kennis te delen met elkaar, zodat we samen sterker worden. Deelnemen kan op 3 manieren:

  • Wilt u op relatief korte termijn een aanbesteding gaan opstarten? En gedurende deze 2 jaar vanuit een afgestemd plan van aanpak samen werken om uw ambities en concrete opgave te realiseren? Geef u op als deelnemer in de kerngroep.
  • Heeft u nog geen concrete aanbesteding op de rol? Wilt u wel graag kennis delen, ontwikkelen en in toekomstige aanbestedingen gebruik maken van de inzichten en/of werkwijzen die worden ontwikkeld? Geef u op voor de eerste schil.
  • Wilt u zich laten informeren over de werkwijze van de groep? Geef u op voor de laatste schil.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie en/of deelnemen, ga dan naar PIANOo. PIANOo is het Expertisecentrum Aanbesteden van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en heeft als taak het inkopen en aanbesteden bij alle overheden te professionaliseren. Het expertisecentrum is onderdeel van RVO.