Digitaal aanvragen invoercertificaten

Meer artikelen

Nieuwsbericht 18.009 - In de loop van het eerste kwartaal 2018 kunt u aanvragen voor bepaalde invoercontingenten digitaal indienen via mijn.rvo.nl. Wij vragen u alvast een aantal zaken te regelen.

Voor de invoer van bepaalde agrarische producten heeft u een invoercertificaat nodig. RVO.nl is in Nederland verantwoordelijk voor het beheer van deze invoercertificaten. Momenteel zijn wij bezig om het aanvraagproces te digitaliseren. Wanneer wij de definitieve datum weten waarop u digitaal kunt aanvragen, brengen wij u daarvan via nieuwsberichten op de hoogte.

Vraag op tijd eHerkenning aan

Nog geen eHerkenning? U vindt alle informatie op de website van eHherkenning. U heeft eHerkenning met betrouwbaarheidsniveau 2+ nodig.

TAN-codes

Als u digitaal een invoercertificaat aanvraagt, moet u de transactie bevestigen met een TAN-code. Zorg alvast dat u een aantal codes op voorraad heeft. U kunt de TAN-codes aanvragen bij RVO.nl.

Machtigen

U kunt iemand machtigen om namens u een aanvraag in te dienen. Wilt u direct/eenmalig namens meerdere bedrijven uw machtigingen regelen, neem dan via e-mail contact op met Bert Gankema van team in- en uitvoer. Wij sturen u dan een template voor een schriftelijke machtiging, die u aan ons kunt retourneren, zodat wij het in een keer voor u kunnen inregelen.

Op de hoogte blijven?

Als u zich abonneert op onze RSS-feed, krijgt u automatisch nieuwsberichten over relevante sectoren in uw mailbox.

Meer informatie

Heeft u vragen? Neem contact op met RVO.nl: 088 042 46 38 of 06 27 85 52 77.

Service menu right