Doe mee aan de enquête Elektrisch vervoer in Nederland | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Doe mee aan de enquête Elektrisch vervoer in Nederland

Meer artikelen
 laadpaal oplaadpunt elektrisch rijden  mia vamil
Gepubliceerd op: 14 januari 2021 | Gewijzigd op: 15 februari 2021

Doe mee aan de enquête Elektrisch vervoer in Nederland. Samen met Automotive NL en Vereniging DOET organiseert Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) deze enquête. Met de uitkomsten willen de partijen de omvang van de sector elektrisch vervoer (EV) inzichtelijk maken.

De uitkomsten van het onderzoek helpen mee bij de voorbereiding van nieuwe regelgeving en het onderzoek naar de economische mogelijkheden van elektrisch vervoer. Uit eerder onderzoek blijkt dat de sector bijdraagt aan CO2-reductie, en daarnaast ook aan werkgelegenheid, export en innovatie.

Enquête

Het is belangrijk dat u bij het beantwoorden van de vragen gegevens invult die te maken hebben met de activiteiten van in Nederland gevestigde organisaties. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsgegevens anoniem en strikt vertrouwelijk behandeld worden.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 7 minuten. U kunt de enquête uiterlijk tot 28 februari 2021 invullen. Na verwerking van de uitkomsten ontvangt u per e-mail en een samenvatting van de resultaten.

Ga naar de enquête

Meer weten?

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.