Service menu right

Doe mee aan de internetconsultatie DKTI-transport

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 15 oktober 2020 | Gewijzigd op: 26 oktober 2020

Ondernemers kunnen tot en met 5 november 2020 meedoen met de internetconsultatie voor de regeling Demonstratie klimaattechnologieën en -innovaties in transport (DKTI-transport). Voor de nieuwe ronde van deze regeling bereidt het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat een wijziging voor. Er komt onder meer een nieuw onderdeel 'Learning by Using'.

Bedrijven die samen kennis willen opdoen met de inzet van zero-emissievrachtwagens (zonder CO2-uitstoot), kunnen met Learning by Using (leren door gebruik) subsidie krijgen voor een deel van de kosten voor experimentele ontwikkeling, voertuigen en tank- en laadinfrastructuur.

Waardevolle informatie inwinnen

Met Learning by Using kunnen koplopers in de sector waardevolle informatie inwinnen. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden om zero-emissievrachtwagens op grote schaal in te zetten in hun dagelijkse logistieke processen. Dit kan de onzekerheden over de inzet wegnemen en de kosten van de inzet van voertuigen verder verlagen.

Deelnemen

In de internetconsultatie kunnen ondernemers hun mening geven over de wijzigingen in de DKTI-regeling. Deelnemen aan de consultatie kan via internetconsultatie. De concept wettekst is een wijziging van de huidige regeling. Bekijk de huidige DKTI-regeling 2019. Verder wordt in de conceptregeling nog verwezen naar de Europese kaders van de Algemene Groepsvrijstellingsverordening. Dit document vindt u op DKTI 2017.

Bekijk ook onze pagina Demonstratie klimaattechnologieën en -innovaties in transport (DKTI-transport).

Download:

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
U kunt via dit formulier geen vragen aan ons stellen. Heeft u een vraag? Ga dan naar www.rvo.nl/contact en neem contact met ons op via telefoon, e-mail of social media.
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.