Doe mee aan het nationaal onderzoek elektrisch rijden | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Doe mee aan het nationaal onderzoek elektrisch rijden

Meer artikelen
Boordcomputer elektrische auto
Gepubliceerd op: 15 november 2021 | Gewijzigd op: 22 november 2021

Wij vragen uw hulp bij het Nationale EV en berijdersonderzoek. Dit onderzoek brengt jaarlijks de ervaringen van elektrische rijders en hun rijgedrag in kaart. Wij voeren dit onderzoek uit samen met de Vereniging Elektrische Rijders (VER).

We willen onder andere weten wat voor auto u heeft, hoe het koopproces verliep en of u gebruikmaakte van een subsidie. Ook horen we graag wat u belangrijk vindt op het gebied van elektrisch rijden en wat er naar uw mening beter kan. De resultaten geven een beeld van wie de elektrische rijders zijn en hoe zij elektrisch rijden ervaren. Met die informatie ondersteunen we bestuurders en bezitters van elektrische auto’s optimaal.

Auto en bestuurder

De focus in dit onderzoek ligt op het voertuig en zijn gebruiker. Samen met het Nationaal Laadonderzoek geeft het een totaalbeeld van de ervaringen van de elektrische rijder. Beide onderzoeken worden jaarlijks uitgevoerd. Als u vorige keer heeft meegedaan, doe het dan vooral ook nu weer. Zo kunnen we op nationale en regionale schaal zien wat er in het afgelopen jaar is veranderd. De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (I&W) steunen dit onderzoek.

Doe mee

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 -12 minuten. 

Ga naar de enquête.

 

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.