Doe mee aan het Nationale Laadonderzoek 2021 | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Doe mee aan het Nationale Laadonderzoek 2021

Meer artikelen
 laadpaal oplaadpunt elektrisch rijden  mia vamil
Gepubliceerd op: 12 april 2021 | Gewijzigd op: 12 april 2021

Het Nationale Laadonderzoek brengt jaarlijks in kaart hoe elektrische rijders (slim) laden, hoe zij dit ervaren en wat beter kan. Wij voeren dit onderzoek uit samen met de Vereniging Elektrische Rijders (VER) en Elaad (kennis- en informatiecentrum voor smart charging).

Met de resultaten uit het onderzoek kunnen we elektrische laders nog beter ondersteunen. Dit keer gaan we vooral op zoek naar regionale verschillen: waar moeten we echt nog actie ondernemen?

Ook zijn we nieuwsgierig naar hoe mensen thuis laden, met welke snelheid en met welke bijzonderheden. En we willen weten wat EV-rijders doen om schoner en groener te kunnen laden. Als u vorige keer heeft meegedaan, doe het dan vooral ook nu weer. Zo kunnen we op nationale en regionale schaal zien hoe zaken in het afgelopen (corona)jaar zijn verbeterd.

De Rijksuniversiteit Groningen voert het onderzoek uit. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 -12 minuten.

Ga naar de enquête.

Meer weten?

Nationale Agenda Laadinfrastructuur

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.