Extra groene lijnen in Mijn percelen? | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Extra groene lijnen in Mijn percelen?

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 22 april 2021 | Gewijzigd op: 23 april 2021

Gebruikt u landbouwgrond en heeft u bericht van ons gekregen dat u de BGT-grenzen ziet in Mijn percelen? Dan ziet u misschien meer groene lijnen op de kaart dan u gewend bent. Het kan zijn dat u uw intekening daarop moet aanpassen. 

De BGT-grenzen zien er wat anders uit dan de oude topografische grenzen. Een waterkering bestaat nu bijvoorbeeld uit meer dan één perceel. Dat is omdat we een talud als apart perceel intekenen. Daardoor ziet u meer groene lijnen op de kaart.

Intekening niet aanpassen

Ziet u groene lijnen door uw intekening, maar staan er geen melding bij? Dan hoeft u niets aan te passen. U tekent uw perceel in zoals u hem in gebruik heeft.

Intekening wel aanpassen

Ziet u een rood vlak met een rode vlag bij de nieuwe grenzen? Dan past u uw intekening wel aan. Dat is bijvoorbeeld nodig als er een landschapselement in uw perceel is ingetekend. U lost de meldingen op zoals u gewend bent in Mijn percelen.

Meer weten?

Meer informatie hierover vindt u op onze pagina Pas uw intekening aan.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.