Financiële steun voor nachthoreca met de VLN | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Financiële steun voor nachthoreca met de VLN

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 24 september 2021 | Gewijzigd op: 05 oktober 2021

Horecaondernemers die worden getroffen door de nachtsluiting, kunnen in het vierde kwartaal van 2021 subsidie krijgen voor de vaste lasten.

De regeling Vaste lasten Nachtsluiting horeca (VLN) is voor ondernemers die minimaal 50% minder omzet maken dan in het vierde kwartaal 2019. De ondernemer moet dan wel in het tweede en derde kwartaal van 2021 de Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) hebben gekregen.

Maximaal €250.000 steun

In totaal kan een horecaondernemer in het vierde kwartaal maximaal € 250.000 steun ontvangen. Voorwaarde: er is niet meer dan € 1,8 miljoen  overheidssteun uitgekeerd tussen maart 2020 en december 2021.

Meer informatie

Vandaag (24 september) is de nieuwe regeling bekendgemaakt. Vanaf volgende week passen we onze site aan op de regeling. Ook hebben we dan extra informatie voor ondernemers die in aanmerking willen komen voor deze regeling. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor een update

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.