Service menu right

Gids biedt buitenlandse bedrijven overzicht van Nederlandse zonnesector

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 2 september 2020 | Gewijzigd op: 29 september 2020

Tijdens de online Water, Energie, Technologie en Milieu Tentoonstelling (WETEX 2020, 26 tot en met 28 oktober) presenteert de Nederlandse energiesector de nieuwe NL Solar Guide. De gids biedt buitenlandse bedrijven een overzicht van de innovatieve Nederlandse zonne-energiesector, inclusief bedrijfsprofielen van bedrijven die in actief zijn in deze sector.

U kunt de NL Solar Guide (pdf, Engelstalig) nu al downloaden om alvast gebruik te maken van de informatie. Ook kunt u de gids delen met uw netwerk. Wilt u met uw bedrijf in de volgende gids? Neem dan contact met ons op.

Export en samenwerking

De NL Solar Guide biedt buitenlandse bedrijven eenvoudiger toegang tot Nederlandse expertise en oplossingen op het gebied van zonne-energie. De NL Solar Guide:

  • faciliteert het samenbrengen van buitenlandse organisaties en bedrijven met de Nederlandse zonne-energiesector;
  • toont de innovatieve kracht van de Nederlandse zonnesector; en
  • bevordert internationale samenwerking en handel.

Vermelding in de volgende gids?

Is uw bedrijf actief in de innovatieve Nederlandse zonne-energiesector? En wilt u uw bedrijf presenteren in de NL Solar guide 2021? Stuur dan een e-mail naar Kenneth Colijn

International Clean Energy Partnership

De gids is een publiek-private samenwerking binnen het programma International Clean Energy Partnership (ICEP). De volgende organisaties hebben de gids samengesteld:

  • FME (ondernemersorganisatie voor de technologische industrie)
  • Topsector Energie
  • TKI Urban Energy and Holland Solar (brancheorganisatie zonne-energie)
  • RVO

Nederlandse bedrijven en onderzoeksinstellingen behoren met hun onderzoek en praktische toepassingen tot de internationale koplopers in de wereldwijde zonne-energiesector.

ICEP ondersteunt Nederlandse bedrijven die producten en diensten aanbieden op het gebied van hernieuwbare energie bij zakendoen in het buitenland. Voor hen organiseert ICEP activiteiten zoals handelsmissies en matchmakingevenementen.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over de NL Solar Guide? Stuur dan een e-mail naar Kenneth Colijn.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen?
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.