Gids laat buitenlandse bedrijven Nederlandse bio-energie ontdekken | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Gids laat buitenlandse bedrijven Nederlandse bio-energie ontdekken

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 4 december 2020 | Gewijzigd op: 07 december 2020

De Nederlandse energiesector heeft de nieuwe NL Biobased Energy Guide gepubliceerd. De gids geeft buitenlandse bedrijven een overzicht van de Nederlandse bio-energiesector. Daardoor is hij goed te gebruiken om buitenlandse bedrijven en organisaties te informeren. Ook biedt hij aanknopingspunten voor samenwerking.

Download de NL Biobased Energy Guide (pdf, Engelstalig) voor alle informatie. Zo kunt u hem delen met uw netwerk. Wilt u met uw bedrijf in de volgende gids? Neem dan contact met ons op.

Export en samenwerking

De NL Biobased Energy Guide geeft buitenlandse partijen een gemakkelijk overzicht van Nederlandse kennis van bio-energie en innovatie. Dit is ideaal voor buitenlandse bedrijven en organisaties die een goede samenwerkingspartner zoeken. De gids laat de sterke punten van Nederland zien in deze sector.

Verder bevat de gids een handig overzicht van Nederlandse bedrijven en organisaties die actief zijn in de bio-energie. Hiermee vinden buitenlandse bedrijven gemakkelijker een Nederlandse samenwerkingspartner die bij hen past.

Vermelding in de volgende gids?

Is uw bedrijf actief in de innovatieve Nederlandse bio-energiesector? En wilt u uw bedrijf presenteren in de NL Biobased Energy guide 2021? Stuur dan een e-mail naar Kenneth Colijn

International Clean Energy Partnership

De gids is gemaakt door publiek en private partijen samen. Dit gebeurde binnen het programma International Clean Energy Partnership (ICEP). De volgende organisaties werkten mee:

  • FME (ondernemersorganisatie voor de technologische industrie)
  • Topsector Energie
  • TKI Biobased Economy
  • Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Nederlandse bedrijven en onderzoeksinstellingen horen met hun onderzoek en praktische toepassingen tot de internationale koplopers in de wereldwijde bio-energiesector.

ICEP ondersteunt Nederlandse bedrijven met producten en diensten op het gebied van hernieuwbare energie bij zakendoen in het buitenland. Voor hen organiseert ICEP activiteiten zoals handelsmissies en matchmakingevenementen.

Ook gidsen over zonne-energie en schone energie

De gids is onderdeel van een reeks over Nederlandse duurzame-energiesectoren. Eerder verscheen al de zonne-energiegids. Binnenkort kunt u de Clean Energy Guide verwachten.

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.