Handige interactieve tool voor internationale financiering of exportverzekering

Meer artikelen
2 personen gebruiken de online tool voor DGGF

Bent u ondernemer en op zoek naar financiering voor import, export of buitenlandse investeringen? Of zoekt u een exportkredietverzekering? Met onze nieuwe tool zien u én uw financieel adviseur binnen 5 minuten of een aanvraag voor uw financiering of exportverzekering haalbaar is.

Online tool voor ondernemers

Deze 'Regelhulp financiering en verzekeringen voor internationaal ondernemen', is een interactieve, online tool, bedoeld voor ondernemers met plannen om te gaan importeren, exporteren, investeren of uitbreiden in het buitenland. De tool bestaat uit ongeveer 8 vragen.

Financiering voor internationaal ondernemen

Het is vaak lastig om aan financiering te komen voor buitenlandse activiteiten. De Rijksoverheid stimuleert internationale ambities omdat het Nederland economisch sterker maakt. Daarnaast zorgt handel met en investeren in ontwikkelingslanden ervoor dat ook de lokale economie groeit. Zo worden landen minder afhankelijk van ontwikkelingsgeld.

Doe nu de check!

Heeft u plannen om te gaan exporteren, investeren of uitbreiden in het buitenland? Of zoekt u een exportkredietverzekering? Het Dutch Good Growth Fund (DGGF) en het Dutch Trade and Investment Fund (DTIF) steunen Nederlandse ondernemers hierbij, met financiering en exportkredietverzekeringen. Check nu of uw plannen in aanmerking komen voor financiering door de Nederlandse overheid.

Service menu right