Help mee aan een duurzame Noordzeeregio

Meer artikelen
Duurzame lichtopstand haven ijmuiden

Gepubliceerd op: 31 juli 2018 | Gewijzigd op: 31 juli 2018

Wilt u aan de slag met duurzaam transport, efficiënter omgaan met energie of het versterken van de innovatiekracht in uw regio? Dien dan een projectvoorstel in bij het Interreg North Sea Region-programma. Deadline hiervoor is 12 oktober. Voorwaarde is dat u samenwerkt met minimaal 3 partners uit de Noordzeeregio.

Groei en banen

Voor de Noordzeeregio zijn er vier prioriteiten. Zo moet de innovatie waarmee u bezig bent voor groei en banen zorgen. We zoeken vooral nog projectvoorstellen waarbij methodes die ontwikkeld worden om consumenten en bedrijven helpen beter om te gaan met bijvoorbeeld water, vermindering van afval en recycling van materialen.

Ook grote kans maken voorstellen over Green transport & mobility: het promoten van duurzaam transport en logistieke oplossingen voor vracht- als personenvervoer.

Wanneer kan ik indienen?

Nieuwe projectvoorstellen kunt u indienen tot uiterlijk 12 oktober. Is uw projectvoorstel al goedgekeurd? Dan is de deadline voor uw volledige projectvoorstel (stap 2) in Call 7 op 1 oktober.

Neem voor een hogere slagingskans van uw voorstel contact op met de contactpersoon van Interreg NSR. Hij kan u verder helpen met de ontwikkeling van het voorstel. Zo sluit het beter aan bij de voorwaarden en prioriteiten van het programma.

Meer weten?

Service menu right