Inloggen met eHerkenning niveau 3 nu ook mogelijk

Meer artikelen
Toetsenbord

Gepubliceerd op: 13 februari 2019 | Gewijzigd op: 13 februari 2019

Vanaf 13 februari kunt u op mijn.rvo.nl ook inloggen met eHerkenning niveau 3 (eH3). Er zijn nu nog geen regelingen waarvoor dit niveau nodig is, maar dit verandert in de toekomst. Daarom maken wij het nu alvast mogelijk om ook met eH3 in te kunnen loggen.

We weten nu nog niet voor welke regelingen straks een hoger niveau nodig is. Op het moment dat de Wet digitale overheid in gaat, weten wij de criteria. Per regeling kunnen wij dan het betrouwbaarheidsniveau bepalen.

Gecombineerde opgave 2019

Voor de Gecombineerde opgave kunt u net als vorig jaar inloggen met eH2+. Bent u ingelogd met eH3? Houd er dan rekening mee dat de Gecombineerde opgave ondertekend moet worden met niveau 2+. Zorg dat dit kan met uw eHerkenningsmiddel. Op de website van eHerkenning leest u meer over het machtigen van een eHerkenningsmiddel.

Meer zekerheid over uw online identiteit

U deelt veel belangrijke (persoonlijke) informatie met ons. Het is belangrijk dat dit veilig gebeurt en dat we zeker weten dat u de afzender bent. Daarom werken we bij RVO.nl met eHerkenning. Hoe hoger het betrouwbaarheidsniveau, hoe meer zekerheid wij hebben over uw online identiteit.

Als wij weten welk niveau voor welke regeling gaat gelden, dan leest u dat op onze website.

Service menu right