Service menu right

Innovatie in aquacultuur? Vraag subsidie aan vanaf 4 november

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 12 september 2019 | Gewijzigd op: 13 september 2019

Wilt u een project uitvoeren dat de duurzame ontwikkeling van aquacultuur stimuleert? Als aquacultuuronderneming mag u vanaf 4 november 2019 subsidie aanvragen voor innovatieve projecten. Uw projectidee bespreken kan vanaf nu al.

Hoeveel subsidie?

Het budget is in 2019 € 3 miljoen. Hoeveel subsidie u krijgt ligt aan het type onderneming. Bent u een mkb-onderneming? Dan krijgt u maximaal 50% van de subsidiabele kosten als subsidie. Bent u geen mkb-onderneming? Dan krijgt u maximaal 30% van de subsidiabele kosten als subsidie. Per innovatieproject krijgt u maximaal € 500.000 subsidie.

Bespreek uw projectidee

Heeft u interesse in deze subsidie? En weet u met de informatie nog niet zeker of u voor uw projectidee recht heeft op subsidie? U mag uw projectidee naar ons toesturen om dit te laten bekijken.

Stuur een e-mail naar visserijsubsidies@rvo.nl. Zet in uw e-mail alvast uw projectidee, het conceptvoorstel, uw vragen en uw telefoonnummer. Wilt u een afspraak maken? Geef dit dan aan in uw e-mail. De afspraak is op onze locatie in Den Haag (Prinses Beatrixlaan 2). Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over deze subsidie? Lees het op onze informatiepagina Innovatieprojecten aquacultuur 2019.

Deze subsidie wordt gefinancierd uit het Europees Fonds voor Maritieme Zaken en Visserij (EFMZV).