Interactieve instructievideo POP3: goed bekeken!

Meer artikelen
landschap
Gepubliceerd op: 10 juli 2019 | Gewijzigd op: 12 juli 2019

Sinds april staat de instructievideo voor POP3 (Plattelandsontwikkeling) online en deze is al bijna 1.200 keer bekeken. In de interactieve video krijgt de aanvrager van een POP3-subsidie uitleg over de uitvoering, administratie en verplichtingen. Werken met interactieve video’s is een vernieuwende manier om onze klanten beter te ondersteunen.

Over de instructievideo

De video is ontwikkeld om het uitgebreide proces rondom de aanvraag van een POP3-subsidie duidelijker te maken. De instructie legt op een overzichtelijke manier uit wat de klant waar moet invullen om zo ook beter aan de verplichtingen van een subsidie te kunnen voldoen. Bijvoorbeeld met uitleg over het invullen van overzicht voor facturen of een eindrapportage. Ook worden de verschillende onderdelen uitgelegd die een aanvrager in de brieven terugziet.

Verbeteren na feedback

Met een speciaal softwaresysteem houden we het gebruik van de video bij om daarmee ook verbeteringen door te kunnen voeren. Daarnaast vragen we om feedback aan de klanten die de video bekijken. Met deze informatie passen we onduidelijkheden aan en krijgen we meer inzicht in de behoefte van onze klanten. Ook de aanvraag en de beoordeling van een POP3-subsidie kunnen we hiermee beter op elkaar afstemmen.

Service menu right