Internetconsultatie over waterstofproductie via elektrolyse | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Internetconsultatie over waterstofproductie via elektrolyse

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 12 januari 2021 | Gewijzigd op: 13 januari 2021

Overweegt u de komende jaren te investeren in de bouw van elektrolysers? Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) wil de bouw van elektrolysers voor de productie van groene waterstof opschalen. Hiervoor opent een internetconsultatie om u uit te nodigen om hierover mee te praten.

De consultatie richt zich op bedrijven die overwegen in de komende jaren elektrolysers te bouwen en daarover op korte termijn een investeringsbeslissing willen nemen.

Specifieke vragen

Het ministerie heeft in de consultatie een aantal specifieke vragen. Met deze informatie geeft het ministerie het tijdelijk opschalingsinstrument vorm. Het gaat daarmee de bouw en het gebruik van elektrolysers stimuleren.

Doe mee

Neem tot 9 februari 2021 deel aan de internetconsultatie. Meer informatie vindt u op de website Marktconsultatie over waterstofproductie via elektrolyse.

 

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
De komende tijd zoeken wij testers voor het nieuwe ontwerp van onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.