Invoercertificaten pluimvee en eieren aanvragen in september | RVO.nl | Rijksdienst

Service menu right

Invoercertificaten pluimvee en eieren aanvragen in september

Meer artikelen
Gepubliceerd op: 27 augustus 2021 | Gewijzigd op: 27 augustus 2021

Nieuwsbericht 21.022 - In september kunt u invoercertificaten aanvragen voor verschillende invoerregelingen in de pluimvee- en eiersector. Hiermee kunt u producten invoeren zonder heffing of met een verlaagde heffing.

Aanvragen

Voor de invoercertificaten van pluimvee en eieren zijn er 4 deelperiodes per jaar. De volgende periode begint in september. Aanvragen kan op alle werkdagen van 1 tot en met 7 september 2021, 13:00 uur. De invoercertificaten voor de verschillende invoerregelingen vraagt u aan via:

Aanvragen kan alleen digitaal. Hoe u dit doet, leest u op Invoercertificaat aanvragen.

Beschikbare hoeveelheid en zekerheidsstelling

U kunt de invoercertificaten voor pluimvee, eieren en eiproducten aanvragen zolang er een hoeveelheid beschikbaar is. U vindt de beschikbare hoeveelheden in de tabel Invoer pluimvee en eieren september 2021 bij Downloads, onder aan dit bericht. Hierin leest u ook de zekerheid die u bij ons moet stellen. Deze stelt u tegelijk met uw aanvraag. Meer informatie hierover vindt u op Zekerheid.

Toewijzing

De toewijzing van de invoercertificaten is rond de 23e van de maand waarin u aanvraagt. De Europese Commissie publiceert de toewijzingen in een openbare database (pdf).

Is er na de toewijzing nog een hoeveelheid beschikbaar? Dan kunt u de maand of maanden na september ook aanvragen. Dit kan dan weer op alle werkdagen tot de 7e van de maand om 13:00 uur. Houd wel rekening met de referentiehoeveelheid, als dit voor u geldt.

Meer weten?

Meer informatie vindt u op Invoer pluimvee en eieren. Heeft u nog vragen? Bel bij vragen over:

  • de regeling naar 06 4684 7779;
  • uw aanvraag naar 06 5040 9320;
  • uw zekerheid naar 088 042 6600.

Download:

Bent u tevreden over deze pagina?

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *
Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek?
Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten.